Artiesten

Erikah Karst

Wilt u Erikah Karst boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Erikah Karst vindt u hier op deze pagina.

Erikah Karst is terug, en hoe! Met de geweldige nieuwe single “Ik zie jou” en een nieuw album “Eigenwijs”is ze weer helemaal klaar voor de toekomst.

Erikah is al meer dan vijftien jaar een gerespecteerd zangeres en heeft in deze afgelopen tijd dan zeker ook niet stil gezeten. Zo heeft ze ruim de tijd genomen om goed aan het nieuwe album te werken en het resultaat mag er zijn.

De nieuwe single “Ik Zie Jou” krijgt enorm veel aandacht en de komende weken zal Erikah ook veelvuldig op de diverse radio zenders te horen zijn. Zo heeft zij al het één en ander aan promotie gedaan en daarbij is de single ook bij verschillende stations een speciale schijf geweest.

YouTube video

Wilt u meer weten over Erikah Karst?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Erikah Karst is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Erikah Karst.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Erikah Karst ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Erikah Karst zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingende fotografen

Shirma Rouse

CHARELLE

Jennie Lena

Paula Snoeren

Aanvraagformulier Erikah Karst

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens