Pianiste Sascha

Wilt u Pianiste Sascha boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pianiste Sascha vindt u hier op deze pagina.

Sascha is een geweldige zangeres (afgestudeerd aan het Conservatorium) die zichzelf begeleidt op piano. Ze weet haar zeer gevarieerde repertoire op een geheel eigen manier te vertolken. Ze speelt de mooiste soul, jazz, pop en R&B. Een prachtige bijdrage aan de sfeer voor uw bruiloft, receptie, feest of diner! 

Al op zeer jonge leeftijd kreeg Sascha te maken met muziek. Het was haar droom om klassiek pianiste te worden. Daarna speelden vocale pop en jazz ook een steeds belangrijkere rol, dat komt tevens terug in haar repertoire. Ze heeft ruime ervaring met (achtergrond-) optredens tijdens verschillende gelegenheden zoals openingen, jubilea, huwelijken of zakelijke evenementen. 

Wilt u deze geweldige zangeres boeken voor uw receptie, bruiloft, ceremonie, diner of feest? Sascha is in te huren voor een breed scala aan evenementen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u meer weten over Pianiste Sascha?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pianiste Sascha is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pianiste Sascha.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pianiste Sascha ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pianiste Sascha zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The Glamour Ladies

Lisa Lois

Alice DJ

Cindy

Petra Berger

Aanvraagformulier Pianiste Sascha

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens