Dutch Boys

Wilt u Dutch Boys boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dutch Boys vindt u hier op deze pagina.

De Dutch Boys zijn weer terug in de originele bezetting! Wie kent ze niet? De hits van weleer:

  • Boer Harms
  • Heb ie mien zwien ook zien
  • Amerika en Olde Pekela
  • Ik zal nooit meer dronken zijn
  • Geert mien Belgisch peerd

The Dutch Boys gaven in 1980 hun eerste optreden de landelijke televisie.  Met het nummer Eppo, een parodie van de bekende hit Hou je mijn tassie effe vast, schenen ze bij Chiel Montagne in Op Volle Toeren. 

Twee jaar later was de grote doorbraak met Boer Harms. Optredens bij Op Volle Toeren, Avro’s TopPop en Nederland Muziekland.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dutch Boys?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dutch Boys is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dutch Boys.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dutch Boys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dutch Boys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Wulf

Pascal Redeker

Helemaal Hollands

Xander de Buisonjé

Johan Faber

Aanvraagformulier Dutch Boys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens