Artiesten

Soulm3n

Wilt u Soulm3n boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Soulm3n vindt u hier op deze pagina.

Soulm3n is een muzikaal trio dat een avond vol klassiekers en hedendaagse tophits brengt. David Gonçalves, Clayton Peroti en Urvin Monte schakelen moeiteloos over van oude Motown hits van The Jackson 5 en Marvin Gaye naar discoklassiekers van Earth, Wind & Fire. Ook de bekende hits uit de jaren 90 komen voorbij zoals ‘The Power’ van Snap! en Haddaway’s ‘What Is Love’. Daarnaast kunnen de heren van Soulm3n ook gemakkelijk de hits van Bruno Mars, Robin Thicke, Justin Timberlake en Pharrell Williams coveren. Door de geweldige uitvoering van alle tracks zal je zelfs vergeten van wie het origineel was! Soulm3n is niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Gillende dames (én heren) zijn geen uitzondering bij een optreden van Soulm3n. David, Clayton en Urvin beschikken over geweldige stemmen, de looks en de juiste danspasjes. Door de internationale allure en sterke live performance is Soulm3n een topact die niet kan ontbreken op jouw event. Je kent Soulm3n onder andere van spetterende optredens op Dutch Valley, het Spiegelgracht Concert in Amsterdam en de ochtendshow van Giel Beelen.

De groep bestaat standaard uit drie vocalisten. omdat elk van de groepsleden ook op andere terreinen binnen de showbizz werkzaam is (in bijvoorbeeld musicals), kan de samenstelling van de groep soms variëren. er zijn intotaal zes Soulm3n zangers, waarvan er drie per optreden acte de présence geven. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Soulm3n?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Soulm3n is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Soulm3n.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Soulm3n ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Soulm3n zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Brian More

Johan Faber

Guy Swinnen

Double DJ’s

Kenny B

Aanvraagformulier Soulm3n

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens