Beurzen, Muziek, Overig Entertainment

Duo Utedan

Wilt u Duo Utedan boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Utedan vindt u hier op deze pagina.

Een unieke duo dat een combinatie maakt van prachtige solo acrobatie en een spectaculaire violiste show.  Met prachtige opzwepende muziek begeleid Ute acrobate en contorsionste (slangenmens) Danielle bij haar verbazingwekkende kunsten. Een schitterend schouwspel dat een lust is voor het oor en het oog.

Lenige grondacrobatie of als u de ruimte hebt om de hoogte in te gaan, zelfs aerial acts zoals een tissue-act of acrobatie aan een grote hoepel in de lucht.

Violiste Ute laat zich van een verrassende kant zien. Op haar elektrische viool speelt zij van klassiek tot hyper modern en van lay-back tot dance of club. Ute beweegt zicht door alle sferen en creëert een relaxte atmosfeer. Kleding en kleurstelling is aan te passen aan de stijl van uw event.

Wilt u meer weten over Duo Utedan?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Utedan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Utedan.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Utedan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Utedan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

 90’s Unlimited

De Lawineboys

Duo Bakboord

2 brothers on the 4th floor

Duo The Band

Aanvraagformulier Duo Utedan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens