Artiesten, Festival, Muziek, Recreatie, Winkelcentrum promotions

DJ DJEFF

Wilt u DJ DJEFF boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ DJEFF vindt u hier op deze pagina.

Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is de man achter DJ-DJEFF. Zijn hele leven is hij al met muziek bezig.  De passie voor het DJ vak begon op zijn 15e tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés in zijn woonplaats Hillegom. Al snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit.

DJ-DJEFF vestigde zijn naam op het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp. Tijdens de DJ Contest maakte hij er een feest van met goede, opzwepende muziek en speelde hij tijdens zijn optreden live mee op zijn trompet. Met deze bijzondere performance riep de vakjury DJ-DJEFF uit tot winnaar van de DJ Contest Award 2019.

Tegenwoordig kun je DJ-DJEFF vinden op grote evenementen en festivals zoals Dutch Valley. Daarnaast werkt hij inmiddels samen met diverse bekende artiesten. Herkenbaarheid en dansbaarheid staan bij DJ-DJEFF voorop. Als DJ is hij gewend om voor een breed publiek te draaien qua leeftijd en muzieksmaak. 

Als trompettist is DJ-DJEFF inzetbaar voor speciale momenten of in combinatie met andere DJ’s of artiesten.  Maar in zijn performance als DJ en trompettist is DJ-DJEFF onovertroffen: een verrassende live sensatie voor elk feest.

YouTube video

Wilt u meer weten over DJ DJEFF?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ DJEFF is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ DJEFF.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ DJEFF ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ DJEFF zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier DJ DJEFF

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens