Shows

DJ Galaga Pump It Up Tour

Wilt u DJ Galaga Pump It Up Tour boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Galaga Pump It Up Tour vindt u hier op deze pagina.

Dj Galaga is terug, of beter gezegd: Ze zijn terug! DJ Galaga en de Pump it Up Tour Crew! En hoe, zoals een aantal jaar geleden de Pump it Up tour één van de meest spraakmakende en eerste dj tours was, is het nu tijd voor een hele nieuwe show die zijn gelijken niet kent! Op het podium staat een zéér exclusief dj meubel, met daarin de nodige special effects, en natuurlijk de top of the bill aan DJ Gear, geheel omringt door een fantastische lichtshow met diverse special items, maar uiteraard ook met diverse movingheads, sunstrips en blinders.

Vanuit deze DJ Booth draait DJ Galaga (oa. bekend van What do you say to the DJ en The Game) de allerbeste knal en partyhits, zodat de zaal gegarandeerd op zijn kop gaat! De Dj Galaga pump it up tour gaat gepaard met een flinke dosis interactie met het publiek, en veel leuke lichtgevende give-aways!

Wilt u meer weten over DJ Galaga Pump It Up Tour?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Galaga Pump It Up Tour is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Galaga Pump It Up Tour.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Galaga Pump It Up Tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Galaga Pump It Up Tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dj Bonte Carlo

DJ Dave McGullen

DJ Lars Kohlen

DJ Patjoo

Dj Michelski

Aanvraagformulier DJ Galaga Pump It Up Tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens