Artiesten, Entertainment, Muziek

Housuh in de pauze

Wilt u Housuh in de pauze boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Housuh in de pauze vindt u hier op deze pagina.

Elaine Thiele, het creatieve brein achter het populaire SLAM!-programma Housuh in de Pauzuh, komt samen met haar MC jouw event op zijn kop zetten! Dit programma, dat van maandag tot en met donderdag via de SLAM! kanalen te beluisteren is, trekt wekelijks meer dan 1 miljoen luisteraars.

Housuh in de Pauzuh biedt een muzikale ontdekkingsreis die varieert van club bangers uit de jaren ’00, hip-hop knallers uit de ’90s, tot de hotste hits van vandaag en guilty pleasures. Het is een energieke en eclectische mix van alle genres met een house-tintje, ideaal voor een breed publiek.

Niet alleen op de radio, maar nu ook te boeken voor jouw event! Met Housuh in de Pauzuh zorg je voor een onvergetelijke ervaring vol energie en diversiteit.

Wilt u meer weten over Housuh in de pauze?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Housuh in de pauze is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Housuh in de pauze.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Housuh in de pauze ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Housuh in de pauze zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dj Balthazar van Puffelen

A Tribute to Roy Orbison by Gene Travis

Arjon Oostrom

DJ Lars Kohlen

DJ Galaga Pump It Up Tour

Aanvraagformulier Housuh in de pauze

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens