Winkelcentrum promotions

De Kerst Adviseuses

Wilt u De Kerst Adviseuses boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Kerst Adviseuses vindt u hier op deze pagina.

Het zijn voor veel mensen vaak ingewikkelde dagen. Iedereen stuit op verschillende problematieken, zoals de keuze voor een menu, de keuze voor welk feestadres, welke cadeaus er gekocht moet worden, wie wel en wie niet uitgenodigd word, welke oude familievetes en welke verzoeningen er zijn.

En natuurlijk wat je het beste kan doen met een volgevreten maag of een kater van de 1e kerstdag, terwijl de 2e er ook al aan komt.

Kortom, een heleboel keuzes! De Kerst Adviseuses bieden tips en tricks om je te helpen.

Wilt u meer weten over De Kerst Adviseuses?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Kerst Adviseuses is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Kerst Adviseuses.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Kerst Adviseuses ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Kerst Adviseuses zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Miss Grinch

Zingende kerstelfen

A Capella Christmas style

Wandelende Kerstboom

Kerstmoment

Aanvraagformulier De Kerst Adviseuses

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens