Beurzen, Festival, Overig Entertainment, Recreatie, Winkelcentrum promotions

De Andere Van Duin

Wilt u De Andere Van Duin boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Andere Van Duin vindt u hier op deze pagina.

Er is in Nederland maar 1 echte André van Duin en maar 1 echte André van Duin imitator en dat is Bart Juwett. 

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is Bart Juwett gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen vna Nederlands grootste komiek. André Van Duin. 

Al ruim 44 jaar imiteert Bart Juwett zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

Bart Juwett imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report), Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’ en natuurlijk De Balletjes van de Koningin. 

In een hilarische show met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Niet te vergeten de waanzinnig komische act van The Great Dombo, waarbij André als komische goochelaar het goochelen op de hak neemt. 

Wilt u meer weten over De Andere Van Duin?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Andere Van Duin is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Andere Van Duin.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Andere Van Duin ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Andere Van Duin zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

ANDRE VAN DUIN TAPE ACT

Bart Juwett

Buikspreker Bart Juwett

Dolle pret met Bart Juwett

Aanvraagformulier De Andere Van Duin

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens