Muziek, Seizoenen

Christmas Strings/Perfect Strings

Wilt u Christmas Strings/Perfect Strings boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christmas Strings/Perfect Strings vindt u hier op deze pagina.

Speciaal voor de feestelijke decembermaand komen de prachtige `violiste’ met een op maat gemaakte show geheel in het teken van de kerst.

Heeft u een kerstborrel, kerstdiner, kerstgala of een dergelijke feestelijke bijeenkomst in december? Dan mogen de ‘Christmas Strings’ niet ontbreken. Zij zorgen voor een sfeervolle, swingende act tijdens uw kerst evenement!

Wilt u meer weten over Christmas Strings/Perfect Strings?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christmas Strings/Perfect Strings is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christmas Strings/Perfect Strings.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christmas Strings/Perfect Strings ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christmas Strings/Perfect Strings zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De echte kerstman

De Zingende Kerstman

Do’nut worry

Zingende kerstboom

Christmas Unique Duo

Aanvraagformulier Christmas Strings/Perfect Strings

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens