Artiesten

Jared Grant

Wilt u Jared Grant boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jared Grant vindt u hier op deze pagina.

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort doet dit je direct denken aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80’s. Een periode waarin Grant zich dan ook erg thuis zou voelen.

Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared Grant een geheel eigen sound die niet onopgevallen is gebleven. Grant stond op poppodia als 013, Bird, Grounds en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle een nummer op de nationale radio. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.

Jared Grant is geboren op Curaçao (31-05-1991) en groeit op in een hechte muzikale familie. Ieder weekend wordt er thuis muziek gemaakt door de band waarin zijn vader speelde.

Hoewel er thuis veel soul en gospel wordt geluisterd, is het geen gospelkoor maar een kinderkoor waar Grant zijn allereerste optredens voor publiek doet. De toen nog 6 jarige Jared vond het allemaal wel best en “zong” als een brombeer, tot grote ergernis van zijn moeder. Pas wanneer hij twee jaar later het muzikale (spot)licht ziet, ontdekt hij dat het zingen hem best goed af gaat als hij wat meer zijn best doet.

Om de touwtjes aan elkaar te knopen hangt Pappa Grant zijn carrière als muzikant aan de wilgen. De familie verhuist naar Nederland om daar samen een toekomst op te bouwen. Een toekomst die Jared Grant na een lastige zoektocht doet neerstrijken bij de Rock Academie in Tilburg. Na anderhalf jaar stapt hij over naar het conservatorium (Codarts afdeling Pop) in Rotterdam. Daar werkt hij samen met verschillende muzikanten en vormt hij zijn Grant band, waarmee hij regelmatig menig podium uit haar voegen doet swingen.

Dansen en entertainen zit bij Jared Grant in het bloed. Grant maakt er op het podium dan ook een groots feest van! Niet voor niets dat Jared Grant eind 2012 naast de 3e prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards in ontvangst mag nemen. Naast optreden, werkt Jared Grant met o.a. producer Albert “Rajan Music” Halim en de Grant band aan nieuwe songs voor zijn E.P / album.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jared Grant?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jared Grant is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jared Grant.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jared Grant ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jared Grant zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Roy Donders

Quido van de Graaf

Henk Damen

Allez Allez Duo

Douwe Bob

Aanvraagformulier Jared Grant

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens