Artiesten

Vinzzent

Wilt u Vinzzent boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vinzzent vindt u hier op deze pagina.

Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij! Een kreet uit de ‘Dromendans’ waarmee Vinzzent een groot publiek veroverde. Met zijn aanstekelijke feelgood sound en energieke persoonlijkheid maakt hij mensen blij! Hij staat dan ook met regelmaat op de grote NL festivals en evenementen zoals Dutch Valley, Mega Piraten Festijn, Muziekfeest van het jaar en tegenwoordig heeft de zanger zelfs zijn eigen Festival ‘Vinzzent Op Het Strand’

Nederland maakte kennis met Vinzzent door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival in 2010. Dromendans wordt kort na zijn deelname het Nationaal Songfestival uitgebracht. De aanstekelijkheid en het feelgood karakter blijkt bijzonder goed aan te slaan. Op youtube wordt de videoclip immens veel bekeken. Een echte viral want er verschijnen talloze filmpjes en parodieën.

2011 is een jaar vol hoogtepunten waarin zijn album Droomwereld uitkomt en het jaar waarin hij voor zijn mooie videoclips word beloond met een BUMA NL Award en behoort hij tot de meest geboekte artiesten van Nederland.

Sinds augustus 2017 heeft Vinzzent zijn eigen festival ‘Vinzzent Op Het Strand’ waarvan de eerste editie een groot succes was. De beleving, sfeer en gezelligheid past helemaal bij Vinzzent; foodtrucks, een mini camping met retro campers en caravans aan het strandje bij Beachclub Puur en een enorme opkomst. Iedereen was happy en het voelde als één grote familie. Als kers op de taart krijgt Vinzzent een Platinum Award uit handen van Rob de Nijs. Op 19 augustus 2018 vond de tweede editie van Vinzzent Op Het Strand plaats en ook in 2019 is er een editie geweest. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Vinzzent?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vinzzent is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vinzzent.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vinzzent ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vinzzent zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Django Wagner

Stef Ekkel

Rob van Daal

René Schuurmans

Aanvraagformulier Vinzzent

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens