Muziek

Band Bluf

Wilt u Band Bluf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Band Bluf vindt u hier op deze pagina.

Trio Bluf is een akoestische coverband uit Vlaanderen. Deze ongewone formatie bestaat uit drie professionele muzikanten en is al verscheidene jaren een veelgevraagde band op tal van zeer uiteenlopende evenementen. #Bluf brengt aanstekelijke live-muziek in een hoogst origineel concept. Deze unieke coverband reist doorheen de meest diverse muziekgenres en garandeert een volle dansvloer dankzij de opmerkelijke percussie en de mix van akoestische gitaren met hippe, moderne instrumenten.

Trio Bluf staat garant voor een ongezien dynamische show. Door het gebruik van draadloze gitaren en micro’s begeven de drie muzikanten zich in het publiek en is deze opzichtige live-band volledig mobiel. #Bluf geeft het publiek de mogelijkheid om de setlist samen te stellen. De band voorziet lege setlisten waarop iedereen suggesties voor nummers of artiesten kan noteren. Op deze manier bepaalt het publiek deels hoe het optreden zal verlopen, een interactief concept dat inslaat als een bom. 

Het trio staat er ook op om de muzikale trends op de voet te volgen, zodat de nieuwste hits onmiddellijk in de set gebracht kunnen worden.

Wilt u meer weten over Band Bluf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Band Bluf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Band Bluf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Band Bluf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Band Bluf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Boston Tea Party

Super Shake

Immer Gerade Aus!

Upnote

Vangrail

Aanvraagformulier Band Bluf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens