Muziek

Nachteind

Wilt u Nachteind boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nachteind vindt u hier op deze pagina.

“Nachteind, een band uit Brabant welke met ervaren muzikanten is samengesteld rondom de, met 10 studio-albums productieve, liedjesschrijver Dennis Wels. Dennis is in 2018 van koers veranderd en heeft zich toegelegd op een Nederlandstalig repertoire met mooie luisterliedjes. Zijn nieuwe liedjes werden zeer goed ontvangen.

Zo goed, dat Dennis besluit een breder publiek aan te willen spreken door de band “Nachteind” op te richten! Qua genre is het moeilijk te duiden, maar met een omschrijving als ‘Nederlandstalige Damien Rice’ kom je aardig in de buurt. Eigenlijk moeten we aan Nachteind geen genre koppelen.

Het is een mix van vele stijlen door elkaar. Pop, folk, jazz en blues met zelfs Arabische en Turkse invloeden. Dit alles aangevuld met krachtige en poëtische Nederlandstalige teksten. Akoestische luisterliedjes, met mystieke wereldse klanken. Spannend en energiek, zowel op plaat en tijdens de liveshows. Nachteind is een uniek kwartet met een zak vol intense en bijzondere liedjes”

Filmpjes:

Enkele weken geleden speelde we (COVID-proof) op een mooi terras, in de bossen op een heerlijk zomeravond;

De soundcheck wordt door ons vaak gebruikt om wat dingetjes te ‘proberen’, hierbij een kijkje achter de schermen bij Soundcheck (lege zaal) optreden Boxtel Jan-2020;

Nummer ‘Smeekbede’ tijdens de EP presentatie bij Paradox Tilburg:

Wilt u meer weten over Nachteind?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nachteind is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nachteind.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nachteind ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nachteind zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Lead

Cabrio

Scheiss Drauf

Blind Date

Boston Tea Party

Aanvraagformulier Nachteind

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens