Hugo Freutel

Wilt u Hugo Freutel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hugo Freutel vindt u hier op deze pagina.

Hugo Freutel is als sneltekenaar, workshop begeleider en live cartoonist graag op pad om van uw evenement een geslaagd feest te maken. Hugo doet verslag van deze verschillende beeldende activiteiten op diverse weblogs.

Hugo Freutel is een vrolijke en sympathieke sneltekenaar die graag op uw feest de sfeer op komt vrolijken. Met zijn mobiele ezel beweegt hij zich onopvallend tussen uw gasten. Hugo heeft de kunstacademie in Arnhem succesvol afgerond en dat zie je aan zijn tekeningen! Kundig en snel is zijn stijl.

  • Live-, mobiel-, papier-, iPad-, digitaal-karikaturist en cartoonist.
  • Thema- en gift-cartoonist live op locatie in studio.
  • Workshop karikatuur en portret tekenen
  • Workshop cartoon tekenen
  • Politieke spotprenten

Wilt u meer weten over Hugo Freutel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hugo Freutel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hugo Freutel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hugo Freutel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hugo Freutel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Salmi

Marion van de Wiel

Dick de Witte jeugdshow

Bajo

Aanvraagformulier Hugo Freutel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens