Culinair, Events, Winkelcentrum promotions

Barista´s

Wilt u Barista´s boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Barista´s vindt u hier op deze pagina.

Een koffiebeleving op maat creëren met onze Italiaanse piaggio’s of mobiele koffiebars op beurzen, bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, open dagen, congressen en andere evenementen, dat is waar Coffee on Wheels voor staat. 

Het doel is dat topkwaliteit koffie zoals u die op Italiaanse piazza’s drinkt, ook bereikbaar wordt voor koffieliefhebbers in Nederland en België.

Op aanvraag zijn ook koffiecocktails, chocolademelk, chai latte, ijskoffies en diverse soorten zomer- en winterspecials mogelijk. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van fairtrade koffiebonen met een eerlijke prijs voor de boer en brander en koffiebekers die biologisch afbreekbaar zijn. 

Wilt u meer weten over Barista´s?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Barista´s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Barista´s.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Barista´s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Barista´s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bodypainting

iMagic

Zandkunstenaar

Beppie Bijsient gastvrouw

Aanvraagformulier Barista´s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens