Artiesten

Guy Swinnen

Wilt u Guy Swinnen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Guy Swinnen vindt u hier op deze pagina.

Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk.  Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan.

Hij is ook gekend om zijn eigen band – de Guy Swinnen Band – en om zijn succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Of om zijn verdienstelijke passage bij Liefde Voor Muziek waar hij steevast wist te verrassen en te ontroeren.

YouTube video

Wilt u meer weten over Guy Swinnen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Guy Swinnen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Guy Swinnen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Guy Swinnen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Guy Swinnen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Roy Donders

Ralf Mackenbach

Ben Cramer

Chris Hordijk

Leon Sherman

Aanvraagformulier Guy Swinnen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens