Muziek

Woody Moods

Wilt u Woody Moods boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Woody Moods vindt u hier op deze pagina.

Akoestisch Woody Moods bestaat uit een akoestisch duo van zanger/gitarist Istvan en contrabassist Maurits. Beiden fulltime muzikant. Een breed repertoire van hits voor iedereen wordt in een singer-songwriter sound gespeeld: een warm vol akoestisch geluid. Geschikt voor jong en oud. Voor rustige live achtergrondmuziek. Of andersom: feest met een akoestische band voor huwelijk, bedrijf en particulier. Als muziek duo klinken we soms voor vier. Hoe? Met verassende muzikale effecten van onze zanger-gitarist. We laten we dat graag live horen op jullie ceremonie, bruiloft, receptie, diner, evenement of feest. Ook zijn we te boeken tijdens een afscheidsceremonie.

Wilt u meer weten over Woody Moods?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Woody Moods is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Woody Moods.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Woody Moods ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Woody Moods zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

 90’s Unlimited

XPLAIN!

Duo pepernoot

#OJKB

De Cupidots

Aanvraagformulier Woody Moods

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens