Winkelcentrum promotions

Pietenbeat band

Wilt u Pietenbeat band boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pietenbeat band vindt u hier op deze pagina.

De Pietenbeat band is al sinds jaar en dag dé Pietensensatie van het Sinterklaas seizoen en is razend populair bij veel kinderen.

Met hun prachtige stemmen weten zij de kinderhartjes te veroveren. Samen zingen zij de allerleukste bekende Sinterklaasliedjes. 

De liedjes van de Pietenbeat band zijn speciaal in een modern arrangement gestoken zodat het optreden niet alleen leuk is voor de kinderen maar ook voor de ouders een heuse belevenis wordt! Bovendien zingen zij altijd live. 

Tijdens de show worden de kinderen opgewarmd wanneer zij in afwachting zijn voor de komst van Sinterklaas en dat wordt een groot feest!

Wilt u meer weten over Pietenbeat band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pietenbeat band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pietenbeat band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pietenbeat band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pietenbeat band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Pietenbeat band

Gegevens van het optreden

Contactgegevens