Artiesten

Wir Sind Spitze

Wilt u Wir Sind Spitze boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wir Sind Spitze vindt u hier op deze pagina.

Energiek, verassend en de enige in zijn soort!

Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven.

Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en dan heb je te maken met de genres van deze band! Flavour!

Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels

voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Dumpert Hits zoals “Hey Rosie” en “Hey Kathy” mogen niet ontbreken, en

doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan,

weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is!

Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!

Wilt u meer weten over Wir Sind Spitze?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wir Sind Spitze is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wir Sind Spitze.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wir Sind Spitze ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wir Sind Spitze zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Fragment

New Amsterdam Orchestra

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

BZB

Unwind

Aanvraagformulier Wir Sind Spitze

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens