William Burg

Wilt u William Burg boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van William Burg vindt u hier op deze pagina.

William is altijd al heel muzikaal geweest en dat komt voornamelijk door zijn vader en grootvader. De muzikaliteit is van generatie tot generatie doorgegeven. William is ervan overtuigd dat muziek heel belangrijk is in je leven.

William is begonnen als drummer en heeft later van zijn opa trompet leren spelen. Al snel kwam de waardering voor allerlei soorten en stijlen muziek naar boven. Als DJ draaide William echt vanalles; ballades, pop, soul en natuurlijk Nederlandstalige muziek.

Tijdens de optredens met zijn discotheek stond hij soms lekker mee te zingen wat niet onverdienstelijk is gebleken. Door zijn vader heeft hij de mogelijkheid gehad om tijdens het Bossche “Kwekfestijn” optredens te verzorgen als zanger.

Nu is William helemaal verslaafd geraakt aan entertainen en zingen voor publiek. En vindt het prachtig dat hij de mensen een leuke avond kan bezorgen en iets kan toevoegen aan een feest of evenement. Uiteraard zou dit alles onmogelijk zijn geweest zonder een geweldig team om hem heen. Hierbij noemt William zijn eigen vrouw Ellen die hem door dik en dun steunt en niet te vergeten zijn manager Peter en zijn vrouw Jolanda die van alles voor hem regelen. Ook waardeert hij  Cor en Wim enorm, want ook zij zijn een stuwende drive achter William burg.

Heel belangrijk voor William zijn de trouwe fans, want de waardering van je fans is tenslotte een kroon op het werk en de stimulans om verder te gaan.  Inmiddels heeft William al een aantal CD’s opgenomen, welke U kunt beluisteren op de muziekpagina.

Wilt u meer weten over William Burg?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over William Burg is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van William Burg.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over William Burg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over William Burg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier William Burg

Gegevens van het optreden

Contactgegevens