Film

Warm Winter Wishes

Wilt u Warm Winter Wishes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Warm Winter Wishes vindt u hier op deze pagina.

Een klein gebaar, een groot resultaat.
Nu kerstborrels en eindejaarsfeestjes natuurlijk niet of nauwelijks doorgaan, hebben we een origineel en doeltreffend concept ontwikkeld om de persoonlijke binding met klanten en/of werknemers te versterken! Wij verzorgen compleet op maat gemaakte videoboodschappen voor uw bedrijf en haar medewerkers of klanten, mét muziek! Een unieke, lieve, warme en vooral persoonlijke boodschap, en u kan helemaal zelf bepalen hoe dat eruit moet komen te zien. We bieden verschillende opties aan, die haalbaar zijn voor letterlijk élk bedrijf. 

Wilt u meer weten over Warm Winter Wishes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Warm Winter Wishes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Warm Winter Wishes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Warm Winter Wishes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Warm Winter Wishes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Videoboodschap van André van Duin Imitator

Aanvraagformulier Warm Winter Wishes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens