Film

Videoboodschap van André van Duin Imitator

Wilt u Videoboodschap van André van Duin Imitator boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Videoboodschap van André van Duin Imitator vindt u hier op deze pagina.

André van Duin, wie kent hem niet? Nederlands grootste komiek aller tijden maakt met zijn tijdloze humor jong en oud aan het lachen! Bekend geworden dankzij de talentenjacht Nieuwe Oogst bij de AVRO en inmiddels is de van oorsprong Rotterdamse komiek met zijn talloze typetjes, sketches en muziekparodieën niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie- en theaterwereld.

Want wie herinnert zich al zijn verschijningen nou niet. Neem bijvoorbeeld Ep Oorklep met zijn oorwarmers, Flip Fluitketel met de fluitketelhoed of Willempie, de rare snuiter met solexhelm en Meneer de Bok die wel erg veel dingen niet begrijpt. De typetjes zorgen door hun dwaze uitspattingen regelmatig voor grote verwarring.

De stem, de mimiek, de humor, de maniertjes en timing van de vele onnozele figuren: u zult versteld staan van de gelijkenis die u aantreft als u de enige echte imitator van André van Duin binnen ziet komen! Met zijn elastische gezicht, bril en hoedje zal hij in de huid van Van Duin in staat zijn aan uw verwachtingen te voldoen! 

Deze geweldige imitator neemt een persoonlijke videoboodschap voor u op over wat u ook wilt. En helemaal in style van André van Duin!

Wilt u meer weten over Videoboodschap van André van Duin Imitator?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Videoboodschap van André van Duin Imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Videoboodschap van André van Duin Imitator.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Videoboodschap van André van Duin Imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Videoboodschap van André van Duin Imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Warm Winter Wishes

Aanvraagformulier Videoboodschap van André van Duin Imitator

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens