Vossenjacht

Wilt u Vossenjacht boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vossenjacht vindt u hier op deze pagina.

De “vossen” hebben zich verspreid door het centrum. Nu is het jou taak om ze te vinden! iedereen is actief aan het zoeken naar de verschillende “vossen”. Heb je een vos gevonden, dan krijg je bij iedere vos een letter of een woord. Deze vormen samen een woord of een zin, die opgelost moet worden. Voordat de je een letter krijgt, moet je bij iedere vos een opdracht of een spelletje doen. deze letters/woorden vul je in op de kaart die hebt opgehaald bij het centrale begin punt. Heb jij vervolgens alle “vossen” gevonden en dus het geheime woord ontcijfert dan kun je een lekkere traktatie ophalen.

Wilt u meer weten over Vossenjacht?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vossenjacht is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vossenjacht.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vossenjacht ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vossenjacht zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vossenjacht

Gegevens van het optreden

Contactgegevens