Artiesten

Arno Kolenbrander

Wilt u Arno Kolenbrander boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Arno Kolenbrander vindt u hier op deze pagina.

Arno Kolenbrander, Rotterdammer van geboorte, komt uit een warm gezin en woont nu in Millingen aan de Rijn, met zijn vrouw Daniëlle en zijn twee kinderen Anoek en Bram. Arno krijgt nationale bekendheid als hij Henny Huisman’s Soundmixshow wint, met het nummer Why God Why uit de musical Miss Saigon. Hij verzorgt door de jaren heen meer dan 2000 optredens. Tegelijkertijd is hij druk bezig een Album op te nemen dat uitkomt onder zijn eigen naam “Arno Kolenbrander”. Hiervan worden ongeveer 13.000 exemplaren verkocht. Later neemt Arno een Nederlandstalig album op in samenwerking met Peter de Wijn en Jan Tekstra.

In 2000 dingt hij tijdens de nationale voorronde mee naar deelname aan het Eurovisie Songfestival met een Engelstalig lied, getiteld “One Step Behind”. In 2004 heeft Arno deelgenomen aan het Nationaal Eurovisie Songfestival met een liedje van Johnny Logan “The Story of my Life”.

Augustus 2008! Het nieuwe album is een feit. Met 13 Nederlandstalige nummers is het album “Terug van weggeweest” een fantastische come-back. Met de single “Meer dan dit” geeft Arno de aftrap voor een nieuw hoogtepunt in zijn carrière.

De stijl is ‘back to basic’, pure muziek, nederpop in de breedste zin van het woord. Stevige rock afgewisseld met gevoelige ballads. “Terug van weggeweest” is een titel die je gerust letterlijk mag nemen, Arno is met zijn veelzijdige stemgeluid terug op een manier waar niemand omheen kan! 

YouTube video

Wilt u meer weten over Arno Kolenbrander?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Arno Kolenbrander is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Arno Kolenbrander.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Arno Kolenbrander ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Arno Kolenbrander zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Willem Barth

Gordon

Jim van der Zee

Sven Versteeg

Lange Frans

Aanvraagformulier Arno Kolenbrander

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens