Artiesten

Veul Gère

Wilt u Veul Gère boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Veul Gère vindt u hier op deze pagina.

C.V Veul Gère is een jonge carnacalsvereniging uit kruikenstad (Tilburg). Met hitsingels als de Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa trèkte oan, Liever schuin erin dan recht d’r neffe, Speciale Friekendèl en hun nieuwste hit Solo heeft C.V Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet! 

In vele zalen, cafés, feesttenten en op zomerfestivals zijn de heren van Veul Gère geen onbekenden meer. BIj de Optredens zingt Veul Gère een madley van verschillende carnaval nummers waarbij iedereen uit z’n dak gaat! 

YouTube video

Wilt u meer weten over Veul Gère?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Veul Gère is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Veul Gère.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Veul Gère ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Veul Gère zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gebroeders Rossig

Lamme Frans

De Alpenzusjes

Gebroeders Ko

Vieze Jack

Gullie

Het feestteam

Johnny Gold

Zware Jongens

Aanvraagformulier Veul Gère

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens