Artiesten

Johnny Gold

Wilt u Johnny Gold boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Johnny Gold vindt u hier op deze pagina.

‘Een fees is pas een fees als Johnny Gold is gewees’.
Daarmee is eigenlijk alles gezegd… Als een tot leven gekomen stripfiguur dendert hij over de Nederlandse podia, komisch, gedreven en ontroerend, een echte flapuit, echter zonder onbeschoft te worden, spraak- en smaakmaker eersteklas.
Johnny is wat menig ander artiest op zijn kaartje heeft staan, maar nooit zal zijn.
Een entertainer die -eenmaal losgelaten op uw gasten- een spoor van ongeloof en positieve verbijstering achterlaat.

YouTube video

Wilt u meer weten over Johnny Gold?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johnny Gold is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johnny Gold.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johnny Gold ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johnny Gold zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Alpenzusjes

Bennie Solo

De Sjonnies

Jettie Pallettie

Aanvraagformulier Johnny Gold

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens