Vaja Kon Dioz

Wilt u Vaja Kon Dioz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vaja Kon Dioz vindt u hier op deze pagina.

Het is zover en u kan erbij zijn! De tributeband VAJA KON DIOZ (tribute to Vaya Con Dios) speelt 100% live voor u.

Als er één Belgische band is die wereldwijd zoveel succes heeft gehad en nog steeds bekend en gelauwerd wordt, dan is het Vaya Con Dios.

Een aparte sound, steengoede muzikanten en een dijk van een stem, dit alles maakte deze band tot de meest succesvolle Belgische band ooit! Maar spijtig genoeg kan u hen waarschijnlijk niet meer live aan het werk zien.

Dit Belgisch erfgoed mag echt niet verloren gaan, vandaar onze tributeband. VAJA KON DIOZ bestaat uit een groep van maar liefst 9 muzikanten die allemaal hun strepen in de muziek reeds verdiend hebben. Alles wordt dan ook 100% live gebracht. VAJA KON DIOZ is de enige Vaya Con Dios tributeband ter wereld.

Wilt u meer weten over Vaja Kon Dioz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vaja Kon Dioz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vaja Kon Dioz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vaja Kon Dioz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vaja Kon Dioz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Dijk

Hollywood Boulevard

Broadway

Palemiger Spatzen

Re-Play

Aanvraagformulier Vaja Kon Dioz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens