Artiesten

Racoon

Wilt u Racoon boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Racoon vindt u hier op deze pagina.

In 2004 produceerde Michel Schoots het derde album van Racoon, dat Another day ging heten. Dit album kwam uit in april 2005 en stond ruim anderhalf jaar in de hitlijsten. Door dit album werd Racoon nog bekender in Nederland. Ook bracht dit album een van de grootste hits van Racoon, lovw you more, voort. Andere singles van dit album zijn Happy familyLaugh about it en Brother. Omdat Love you more in 2005 de vaakst gedraaide single op radiozender 3FM was, werd deze in 2006 bekroond met de Schaal van Rigter.

In 2006 was Racoon een van de meest geboekte acts op de Nederlandse festivals. Op Pinkpop was de band te zien op het hoofdpodium. Het jaar werd afgesloten met een nagenoeg uitverkochte theatertournee. In januari 2007 was Racoon, net als het jaar daarvoor, te zien tijdens de concerten van De vrienden van Amstel LIVE in Ahoy, Rotterdam. Eind 2007 volgde de eerste tournee in de Verenigde Staten, waar de band bijna een maand lang het voorprogramma vormde van The Lemonheads.

Voor de film Alles is familie uit 2012 schreef Racoon hun eerste Nederlandstalige nummer Oceaan. Deze single werd een groot succes in de Nederlandse hitlijsten. In 2013 schreef Racoon het themanummer voor Serious Request,. Het zesde studioalbum All in good time verscheen in februari 2015.

PRIJZEN

Er volgt een prijzenregen in 2013: de Popprijs 2012 op het festival Noorderslag, een Edison-publieksprijs voor Beste Song voor ‘Oceaan’ en de Gouden Notekraker 2013, een prijs voor artiesten van collega’s uit het vak. Racoon ontvangt eerder ook een aantal 3FM Awards en een Gouden Harp. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Racoon?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Racoon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Racoon.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Racoon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Racoon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Krezip

BlØF

Danny Vera

Chef’Special

Anouk

Aanvraagformulier Racoon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens