Trio Remixx

Wilt u Trio Remixx boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Trio Remixx vindt u hier op deze pagina.


De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynamische optredens van ReMixx; van dance tot disco, van soul tot pop en van Nederlandstalig tot hedendaagse Top 40. Hierdoor is ReMixx als veelzijdige band voor alle typen feesten inzetbaar zoals evenementen, bruiloften, kroegen, bedrijfsfeesten en grotere podia. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek intensief betrokken wordt en de multi-talenten zelfs meerdere instrumenten weten te bespelen. Inmiddels is ReMixx daardoor uitgegroeid tot één van de meest geboekte trio’s van Nederland!

Wilt u meer weten over Trio Remixx?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trio Remixx is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trio Remixx.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trio Remixx ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trio Remixx zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kris Kross Amsterdam

De Offsiders

K3

De Sjonnies

Knappe koppen

Aanvraagformulier Trio Remixx

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens