Artiesten

Torkest

Wilt u Torkest boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Torkest vindt u hier op deze pagina.

Torkest is een veelgevraagde 2-mansband die gevormd wordt door Ton den Dekker en René van Tongeren. Het duo begon als een 4-mansformatie, Clockhouse, die de 25-plussers onder ons wel zullen herinneren. In jaren 80 waren zij één van de populairste en meest gevraagde coverbands. Na tien mooie jaren besloten Ton en René in 1993 om met z’n tweeën verder te gaan als Torkest. Met een nog breder repertoire, professionele geluidsinstallatie, mooie lichtshow, moderne instrumenten, een dosis grappen en grollen en natuurlijk goede zin werd niets aan het toeval over gelaten. Alles moest vanaf het eerste optreden perfect zijn. De formule van Clockhouse werd voort gezet en dat bleek een groot succes.

Torkest boeken is een goede keuze, want het duo klinkt als een voltallige en moderne band. Met volle overtuiging en enthousiasme speelt Torkest het eindeloze repertoire samen met de hits van tegenwoordig. De twee mannen weten wat het publiek wil en kunnen daar moeiteloos op inspelen door hun jarenlange ervaring. De 2-mansband heeft muziek voor iedereen. Disco, actuele hits, rock, pop, easy listening, leuke meezingers, feest, gouwe ouwe… Torkest kan het allemaal.

Elk optreden van het duo wordt gecombineerd met veel humor. Torkest is geschikt voor elke gelegenheid en maakt er elke keer weer een bijzondere belevenis en geweldig feest van.

Van grandcafé tot dinerdansant of van personeelsfeest tot bruiloft, bij elk feest weet Torkest de goede toon en sfeer te zetten. Door Torkest te boeken, krijg je muzikaal vakmanschap. Elk optreden wordt op maat gemaakt. De repertoirekeuze, het volume, de lichtsfeer enz. worden altijd in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Torkest is een klasse apart. Ze blijven altijd bij de tijd en ze luisteren goed naar wat het publiek wil en dat bewijzen ze doordat ze nog steeds de meest gevraagde 2-mansband zijn anno 2019. Torkest, de mannen van muziek.

YouTube video

Wilt u meer weten over Torkest?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Torkest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Torkest.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Torkest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Torkest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Fragment

Ticket To Yesterday

Banda Latina

Re-Play

Vaya Con Dios Tribute Band

Aanvraagformulier Torkest

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens