Artiesten

Tiësto

Wilt u Tiësto boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tiësto vindt u hier op deze pagina.

De muziek van Tiësto situeerde zich oorspronkelijk in het club-trance genre en het chill-out-trancegenre. De laatste jaren heeft hij zijn repertoire sterk verbreed door ook techno, minimal, house en electro te gaan draaien. Hij klinkt doorgaans vrolijk, vloeiend en sensueel enerzijds, zeer feestelijk en vol dramatiek anderzijds. Daarnaast speelt het vocale aspect een belangrijke rol in zijn werken, vooral zijn samenwerking met Sarah McLachlan en Kirsty Hawkshaw waren succesvol. Soms heeft hij ook elementen uit de klassieke muziek gebruikt, zoals voor zijn bewerking van het Adagio for Strings van de componist Samuel Barber en voor zijn track Elements of Life waarbij hij de inspiratie vond bij het klassieke stuk Sarabande van de componist G.F. Handel.

YouTube video

Wilt u meer weten over Tiësto?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tiësto is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tiësto.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tiësto ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tiësto zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Martin Garrix

Tiësto

Armin van Buuren

Aanvraagformulier Tiësto

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens