Artiesten

The Jukebox Boys

Wilt u The Jukebox Boys boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Jukebox Boys vindt u hier op deze pagina.

Ze komen, ze zien, en ze overwinnen. De a-capella act van de vier heren is zowat de snelste, vlotste en muzikaalste die u kunt bedenken. Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar. Een diner, een borrel, een verjaardag, een vergadering. En dit allemaal onversterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden.

Stage-act: Wilt u een avondje lekker achter-grondmuziek, of juist een flinke party uit de grond stampen, dan zijn de Jukeboxboys-on-tape wat u zoekt. De heerlijkste hits van vroeger en nu, in knallende arrangementen gegoten, power ballads, rock-‘n-roll. Met onze gekende schwung, blijft er geen dansvloer veilig.

YouTube video

Wilt u meer weten over The Jukebox Boys?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Jukebox Boys is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Jukebox Boys.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Jukebox Boys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Jukebox Boys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jayh

Hazes Tribute Show

New Timeless

The Showbusters

Lange Frans

Aanvraagformulier The Jukebox Boys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens