Artiesten

Mark Dakriet

Wilt u Mark Dakriet boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mark Dakriet vindt u hier op deze pagina.

Mark Dakriet is een zanger en songwriter met jaren ervaring in de nationale en internationale muziek industrie. Zijn diversiteit komt ten goede in diverse muziek genres, maar hij voelt zich het best thuis in het pop genre. Muzikanten als Earth, Wind & Fire, Temptations, Sting and Luther Vandross zorgen voor zijn inspiratie. Met zijn positieve charisma, enthousiasme en professionaliteit, is Mark een graag geziene artiest op zakelijke events, bruiloften en partijen. Hij zet een act op maat neer die verschilt van swingende classics, medleys, romantische ballads tot een mooie mix van bovengenoemde. Een ding is zeker; Mark laat na elk optreden een onvergetelijke indruk achter!

Mark is te boeken voor een show waar je tevens een percussionist en of saxofonist aan kan toevoegen. Een intiem optreden is ook mogelijk, waarbij Mark tijdens bv. de plechtigheid van een bruiloft twee nummers a capella zingt. Kortom, met Mark zijn de mogelijkheden breed, hij denkt graag mee en daarom zijn speciale verzoeken meer dan welkom.

Wilt u meer weten over Mark Dakriet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mark Dakriet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mark Dakriet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mark Dakriet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mark Dakriet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mark Dakriet

Gegevens van het optreden

Contactgegevens