Swing Piet

Wilt u Swing Piet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Swing Piet vindt u hier op deze pagina.

De Swing piet van de Super Sintshow is ook solo te boeken! Wilt u een super leuke act van de Swing piet en twee danseressen. Dan is dit de perfecte act voor jou sinterklaasfeest.

Wilt u meer weten over Swing Piet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Swing Piet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Swing Piet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Swing Piet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Swing Piet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kierewiet Piet

Skypen met Sinterklaas

Pieten klimtrail

Sintshow

Waar zijn de pietjes?

Aanvraagformulier Swing Piet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens