Artiesten

Susanne de Rooij

Wilt u Susanne de Rooij boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Susanne de Rooij vindt u hier op deze pagina.

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil.  Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Zo heeft ze onder andere de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek in 2003 afgerond. En ook de musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond. Ze heeft naast deze praktijk opleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht.

Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten zoals: Marco Borsato, Karin Bloemen, Lee Towers en Frans Bauer. Verder was zij backing vocalist van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman. Zij stond o.a. in het voorprogramma van Maan (winnares Voice of Holland) op het race circuit van Max Verstappen in Zandvoort.

Susanne de Rooij maakt ieder feest tot een groot succes. Ze kan een erg afwisselend muziekprogramma bieden. Ze zingt allerlei soorten muziek: van Disco Classics tot ballad en van Hollandse meezingers tot herkenbare radiohits.

YouTube video

Wilt u meer weten over Susanne de Rooij?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Susanne de Rooij is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Susanne de Rooij.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Susanne de Rooij ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Susanne de Rooij zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Big Black & Beautiful

Laura van Kaam

Laurrhie Brouns

Ingrid Simons

Sandy Kandau

Aanvraagformulier Susanne de Rooij

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens