Artiesten

Marga Bult

Wilt u Marga Bult boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marga Bult vindt u hier op deze pagina.

Marga Bult maakt eerst furore als leadzangeres bij de groep Babe en daarna als Marcha op het Eurovisie Songfestival waar zij in 1987 met het nummer Rechtop in de Wind de 5e plaats behaalt. Daarna maakte ze jaren deel uit van de groep Dutch Diva’s waarmee ze zelfs een hit scoorde met het nummer From New York to LA. Tegenwoordig werkt ze solo en is haar optreden een feest der herkenning.

Boek nu ook de speciale Seniorenshow van Marga Bult

Tevens heeft Marga een speciale Seniorenshow voor bejaarden-, verzorgings-, en verpleeghuizen ontwikkeld die al jaren succesvol is bij onder andere Omroep Max. Ook daar maakt ze een feest van met een repertoire dat is aangevuld met Nederlandstalige Medleys en indien gewenst met een heuse bingo waarbij zij zelf voor de prijzen zorgt.

YouTube video

Wilt u meer weten over Marga Bult?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marga Bult is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marga Bult.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marga Bult ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marga Bult zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Laura Fygi

Hind

Ilse Delange

Cascada

Rochelle Perts

Aanvraagformulier Marga Bult

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens