Artiesten

Summerland

Wilt u Summerland boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Summerland vindt u hier op deze pagina.

Met de jarenlange ervaring, het enorme repertoire, het onuitputtelijke enthousiasme, 

instrumentale en vocale veelzijdigheid en geweldig licht en geluid, is Summerland dè band voor jouw feest of evenement.

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie “het bekendst is. 

Ook heeft het orkest in 2007/2008/2009/2010 alle grote concerten live begeleid met, toen het grootste talent van Nederland, “JANNES” (van o.a. de hit “een beetje meer”). 

Eén ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dorpsfeest is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

Vanaf 2015 is de band een vaste waarde in de programmering van het “ MEGAPIRATENFESTIJN”  en begeleiden zij vele artiesten waaronder: Frank van Etten, Jan en Annie (BZN), 

Helemaal Hollands, Stef Ekkel, de sensatie ANCORA, wijlen Koos Alberts, Henk Bernard, Django Wagner, Belinda Kinnaer en vele anderen. 

In 2015 heeft de band hun laatste single uitgebracht: “Een dag als deze”. Deze is geschreven door Jan Keizer (BZN) en opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. 

Dit is onder meer de studio van o.a. Andre Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes en Jeroen van de Boom.

Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van oude dansen, zoals Tango/Engelse wals etc, 

tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daartussen zit (roep maar en ze spelen het!!!).

Summerland beschikt over uiterst professioneel geluid en een lichtshow. 

Het orkest kan op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan en zo het feest tot een succes te maken.

Met 5 musici en een spetterende zangeres kan deze band alle denkbare evenementen aan van kleine tot grote zalen of tenten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Summerland?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Summerland is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Summerland.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Summerland ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Summerland zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Mmoozz

NOAH

Die Powerhosen

Stones Sessions

Boomerang

Aanvraagformulier Summerland

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens