Artiesten

Frappant

Wilt u Frappant boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frappant vindt u hier op deze pagina.

Als een mitrailleur vuren we hit na hit op je af! Ongekende variaties, die maar blijven verbazen. Een feest van herkenning is waar Frappant 100% voor staat! Frappant is een muzikale bom die op springen staat! Alle tophits van toen en nu worden compleet binnenstebuiten gekeerd. En dat werkt grandioos!

Met Frappant wordt je zonder twijfel overspoeld door een metershoge golf aan vette live muziek en meerstemmige zang. Vurige rock, die er niet om liegt, wordt zonder pardon naadloos verbonden met die Oh, zo heerlijke Guilty Pleasures, die we allemaal schaamteloos meezingen, om vervolgens uit je dak te gaan met die vetste hits uit het Foute Uur.

Feesten krijgt een nieuwe dimensie! Dat is Frappant!

Wilt u meer weten over Frappant?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frappant is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frappant.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frappant ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frappant zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Frappant

Gegevens van het optreden

Contactgegevens