Dans

Streetdance

Wilt u Streetdance boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Streetdance vindt u hier op deze pagina.

Streetdance, de naam zegt het al, is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat en in clubs. Tijdens deze intensieve dansstijl wordt er gebruik gemaakt van invloeden uit verschillende danssoorten zoals hiphop, jazzdance en aerobics. Streetdance is een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Er wordt gebruik gemaakt van snelle, moderne muziek, zoals hiphop en R&B, waardoor het een flitsend effect heeft. Tijdens de workshop gaat de groep, samen met de docent, op een leuke en creatieve manier aan de slag met het instuderen van een “coole” dans waarbij elke deelnemer een belangrijke rol speelt

Wilt u meer weten over Streetdance?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Streetdance is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Streetdance.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Streetdance ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Streetdance zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Breakdance en Basketbal show

Aanvraagformulier Streetdance

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens