Active, Dans, Shows, Winkelcentrum promotions

Breakdance en Basketbal show

Wilt u Breakdance en Basketbal show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Breakdance en Basketbal show vindt u hier op deze pagina.

Breakdance en Basketbal show is in verschillende aantallen dansers inzetbaar voor openingsshows, eentre-acts, workshop streetdance en of breakdance. (voor jong & oud) Naar wens van de opdrachtgever en passend bij het evenement. Kleden zij zichzelf stijlvol en sportief , zakelijk, klassiek in thema, of uw bedrijfskleding. De crew ia afkomstig uit de dansgroep Groove Kings van welke zij jarenlang de basiscrew vormden. Met elkaar en op individiuelebasis, hebben de dnaseer hoge ogen gegooid tijden verschillende talenten –dans en televisieshows evenals in de videoclips en publiekevenementen. U kent verschillende dansers wellicht nog uit de DINO-Show, Hollands got Tallent, Move like Michael Jackson, So you think you can dance en vele andere producties. 

podium van 4 x 3 meter

Wilt u meer weten over Breakdance en Basketbal show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Breakdance en Basketbal show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Breakdance en Basketbal show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Breakdance en Basketbal show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Breakdance en Basketbal show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Streetdance

Aanvraagformulier Breakdance en Basketbal show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens