Steltenlopers

Wilt u Steltenlopers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Steltenlopers vindt u hier op deze pagina.

Professionele steltlopers door 2 acteurs. Zij kunnen zowel acteren als enkel figuratie acts invullen. Ook promotiewerkzaamheden zijn mogelijk. Deze hoge figuren hebben tevens een hele leuke muzikale act met slagwerk en accordeon. (minimaal 3 spelers)

Hieronder een kort overzicht van enkele mogelijkheden:

1)   Elvis

2)   Wit Venetiaans

3)   Zilver Venetiaans

4)   Zwarte Piet

5)   Paashaas

6)   Kleurrijk

7)   Kleurrijk Spring

8)   Extra Vagant

9)   Black & White

10) Boselven

11) Dickens stijl

12) Valentijn

13) Dr. Spoodles

14) Oranje Boven

15) Vleermuis

16) Black tie

17) Muzikale stelten (3)

Wilt u meer weten over Steltenlopers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Steltenlopers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Steltenlopers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Steltenlopers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Steltenlopers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Steltenlopers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens