Sintshow

Wilt u Sintshow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sintshow vindt u hier op deze pagina.

Sinterklaas heeft zoveel pieten waaronder danspieten en jongleurs. In een heuse voorstelling verzorgen de Pallasso clowns Erico en Marcel een rode draad samen met de pieten het voorprogramma van de Sint.

Het programma word ondersteund door onze eigen live muzikant waar de beleving en de swingende pepernoten een genot zijn om mee te dansen en te zingen!

Als de Sint is gearriveerd wacht de pieten nog een verrassing, maar is er ook veel aandacht voor de kinderen.

Wilt u meer weten over Sintshow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sintshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sintshow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sintshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sintshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pieten Paspoort

Stelten pieten

Clown Menno

Het Zandkasteel

Twinkelshow

Aanvraagformulier Sintshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens