Artiesten

Sandy Kandau

Wilt u Sandy Kandau boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sandy Kandau vindt u hier op deze pagina.

Sandy Kandau werd geboren te Rheine. Ze groeide op in een muzikale familie met een (Indonesische) vader die gitaar speelde en een (Nederlandse) moeder die zangeres was in een band. Hierdoor wist Sandy precies wat ze wilde in haar leven: zangeres en actrice worden.

Later werd ze door René Froger gevraagd als backing vocal bij de Frogettes. Ze tourde langs vele theaters en stond tien dagen in een uitverkocht Ahoy’, onder andere in duet met René.

YouTube video

Wilt u meer weten over Sandy Kandau?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sandy Kandau is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sandy Kandau.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sandy Kandau ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sandy Kandau zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jill Helena

Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Ruth Jacott

Sharon Doorson

Roxeanne Hazes

Aanvraagformulier Sandy Kandau

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens