Artiesten

Ray Klaassen

Wilt u Ray Klaassen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ray Klaassen vindt u hier op deze pagina.

Ray Klaassen, singer-songwriter, verkleefd aan zijn gitaar. Zingt en schrijft Nederlands en engelse liedjes. Maar zijn hart wijst naar ‘t Nederlandstalige. In 2010 stond hij met rode puntschoenen op het grote podium in de 1e editie van ‘The Voice of Holland’. Bracht t tot en met liveshow twee maar moest er uit omdat hij zijn gitaar niet wilde afstaan. Hij viel op en werd landelijk gedraaid met zijn singles: ‘Tussen nu en nooit’ en ‘Ik ben terug’ waarvan de laatste op 9 in de top 10 verscheen. Daarvoor was hij te horen als jinglezanger bij Jeroen van Inkel op Q-music en Radio Veronica en schreef mee aan zijn bekendste jingle: ‘ Je dag is goed’. Hij verzorgde een item in de ochtendshow met Jeroen van Inkel: ‘Een wijssie voor een meissie’ en ‘Zeg het met een lied’. Als songwriter schrijft Ray muziek en tekst voor andere artiesten in binnen- en buitenland. In 2014 bracht Ray in eigen beheer ‘Het Licht’ uit. Een lied over zijn vader die hij verloor aan kanker in 2001. Na ‘The Voice’ ‘tekende’ Ray een deal bij platenlabel About Neo in Hilversum. Dit gaf hem het vertrouwen en de kans om weer mooie liedjes maken voor zijn nieuwe album.

YouTube video

Wilt u meer weten over Ray Klaassen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ray Klaassen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ray Klaassen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ray Klaassen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ray Klaassen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Lee Towers

Bart Herman

Johan Faber

Henk Wijngaard

De goldies

Aanvraagformulier Ray Klaassen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens