Artiesten

Ralf Mackenbach

Wilt u Ralf Mackenbach boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ralf Mackenbach vindt u hier op deze pagina.

Ralf groeide op in Best als jongste kind in een gezin van drie. Ralf volgde sinds 2007 de dansopleiding van Dansacademie Lucia Marthas en hij kreeg zanglessen van stemcoach Babette Labeij. Hij had de rol van kleine Tarzan gespeeld in de musical Tarzan en die van Jakopje in de musical Beauty and the Beast.

Op 3 oktober 2009 won Ralf de nationale voorronde van het Junior Eurovisiesongfestival met het liedje Click Clack. Hij kreeg zowel van de kinderjury als van de vakjury en het publiek twaalf punten en eindigde daarmee bovenaan. Zijn lied ging over zijn hobby tapdansen. Ralf liet in de live uitgezonden eindstrijd vier kandidaten achter zich. Tijdens het Junior Eurovisiesongfestival 2009 in Kiev eindigde hij met 121 punten wederom op de eerste plaats.

In september 2010 kwam het debuutalbum RALF uit. Op 20 maart 2011 kreeg Ralf in het programma Carlo & Irene: Life4You een gouden plaat voor zijn album RALF uitgereikt, omdat er meer dan 25.000 exemplaren van waren verkocht. In 2010 verbrak Ralf het wereldrecord voor het grootste aantal tegelijk dansende en zingende mensen op de Smoove en De Jungle Dans.

Na zijn overwinning was Ralf in diverse binnen- en buitenlandse programma’s te gast. In september 2010 zat hij in de jury van Ketnets Vlaamse selectie Junior Eurosong. Op 9 oktober 2011, in de aanloop naar Junior Eurosong 2011, was oud-winnaar Ralf de eerste bekende buitenlandse gast in de live-show Ketnet Kingsize.

Wilt u meer weten over Ralf Mackenbach?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ralf Mackenbach is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ralf Mackenbach.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ralf Mackenbach ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ralf Mackenbach zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sint Experience

Danny Lit

Fred van Boesschoten

Robert Pouwels

Thomas Berge

Aanvraagformulier Ralf Mackenbach

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens