Artiesten

Danny Vera

Wilt u Danny Vera boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danny Vera vindt u hier op deze pagina.

Danny Vera, singer/songwriter/muzikant uit Zeeland. Bekend van Voetbal International, Tour du Jour en de Spelen op RTL4 en RTL7 en De Wereld Draait Door.

Wie Danny Vera ontmoet, hoeft niet lang na te denken over de vraag wie dan die muzikale helden zijn. Met zijn zwarte vetkuif en vaak donkere kleding refereert hij aan rock & roll- en country-iconen van vroeger, zoals Elvis Presley en Johnny Cash. Ook in zijn muziek is dit terug te horen. Wanneer ik hem spreek draagt Vera bovendien een zwarte zonnebril, het symbool van mijn eigen idool Roy Orbison.

In 2019 belandde het nummer ‘Roller Coaster’ van zijn album ‘Pressure Makes Diamonds Part II’ in de hitparades. In de Single Top 100 scoorde hij met dit nummer zijn vijfde hit. Na een aarzelende start groeide het nummer uit tot een grote hit. Pas in de 38e week steeg het naar zijn hoogste notering: de 8e plaats. In de Top 40 stond het 27 weken genoteerd zonder de Top 20 te bereiken. Aan het eind van 2019 bleek het erg succesvol te zijn in aller tijden-lijsten zoals de Evergreen Top 1000 van Radio 5 (nr. 16) en de Top 4000 van Radio 10 (nr. 8). In de Top 2000 van NPO Radio 2 was het de hoogste nieuwe binnenkomer ooit op plaats 4.

Nieuwsgierig geworden door deze laatste quotes toog ik naar de Melkweg, waar Danny Vera – op zijn eigen verjaardag nota bene – het afsluitende optreden van zijn clubtour verzorgde in de Oude Zaal. Wat volgde was een sterk optreden vol variatie en humor. Gesteund door een band met muzikanten van grote klasse wisselde Vera eigen nummers af met mooie covers waarvan sommige op geheel eigen wijze akoestisch werden vertolkt. En inderdaad: niemand keerde met een ontevreden gevoel huiswaarts, integendeel.

YouTube video

Wilt u meer weten over Danny Vera?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny Vera is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny Vera.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny Vera ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny Vera zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dennis van Aarssen

Zingende kerstboom

The Elvis tribute show by Dirk van Hamond

Vinzzent

Guus Meeuwis

Aanvraagformulier Danny Vera

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens