Winkelcentrum promotions

Bing

Wilt u Bing boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bing vindt u hier op deze pagina.

Het lieve konijntje Bing geniet van de vrolijke peutertijd en ontdekt grote verhalen in de kleine, dagelijkse dingen in het leven. Hij is speels en zit vol energie!
Deze award winnende pre-school televisie serie is in Nederland iedere dag te zien op Zappelin en in België op Ketnet. Naast televisie is Bing ook een grote hit op de verschillende intertnet kanalen. 

Wilt u meer weten over Bing?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bing is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bing.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bing ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bing zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pietenbeat band

Virtuele paasspeurtocht

Pieten group

Spongebob

Timmy

Aanvraagformulier Bing

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens