Shows, Workshop

Nuno

Wilt u Nuno boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nuno vindt u hier op deze pagina.

Nuno is een artiest die met verschillende disciplines zijn publiek weet te boeien. Na zijn bekendmaking bij de Uri Geller show is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt. Nuno heeft een grote diversiteit aan acts waarmee hij zijn publiek weet te boeien. Zo heeft hij een fakiershow, vuurshow, reptielenshow en een mentalisme act. In alle acts geeft hij een demonstratie van een perfecte combinatie van mentale en fysieke krachten. Nuno vertoont acts die zelden eerder te zien waren. Speciale aanpassingen voor de show zijn altijd mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. De ijzersterke Nuno zorgt voor verbazing en entertainment op het allerhoogste niveau! 

Fakir show
De show bestaat uit verschillende act’s die de mensen doen huiveren! Zoals het lopen over glas, liggen op spijkerbedden, act’s met zwaarden en vuurspuwen. De mensen uit het publiek zijn een onderdeel van de show zoals bijvoorbeeld op de fakir gaan staan terwijl hij op een spijkerbed ligt (dit gaat uiteraard altijd onder begeleiding v/d assistente).

Vuurshow
Vuurspuwer Vuurshow.  Onvergetelijk spectakel om uw evenement of feest een vlammend begin, einde of entreact te geven. Een weergaloze vuurspuwer show. Ook voor straatfeesten, openingen etc …

Voorbeelden
– Uw bedrijfsnaam in vuur

– Fakkels

– Vuurspuwen 

Reptielenshow
Overwin uw angst bij verschillende soorten slangen, vogelspinnen en andere griezelige reptielen. In een dynamische workshop maakt u kennis met deze angstaanjagende dieren en zult u uw angst leren overwinnen. 

Mentalisme
De Mentalisme show wordt door sommige mensen misschien als goochelen gezien alleen dit is dus niet zo!! Mentalisme gaat een stapje verder en dit zal Nuno aantonen in deze show!!!

Wilt u meer weten over Nuno?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nuno is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nuno.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nuno ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nuno zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Roadshow “Magic Family Tour”

Bingo Bonanza Show

Aanvraagformulier Nuno

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens